Vi har god og gratis privat parkering

Thai yoga massage

 

Thai yoga massage er en gammel men også en meget moderne massageform, der kombinerer akupressur, indiske ayurvediske principper, og yogastillinger. Grundlæggeren af den thailandske massage var en ayurvedisk læge ved navn Jivaka Kumar Bhacca, der stadig betragtes som “Faren til medicinen” i Thailand.

 

Thai yoga massage er en alsidig massageteknik der arbejder med alle bevægelige dele, dvs. muskler, led og bindevæv. I denne massageteknik er både behandler og modtager påklædt,derfor er Thai yoga massage en fantastisk behandlingsform til at behandle både krop og sind.

 

Thai yoga massage 30 min. Kr. 350,00

Thai yoga massage 60 min. Kr. 500,00

 

Thai sport massage

 

En sportsmassage er en mere dybdegående massage, som har til hensigt at løsne og genopbygge de muskler, som du har brugt i forbindelse med sport eller anden belastning. Den er meget målrettet de specifikke muskler eller muskelgrupper, som er overanstrengt af ex sportsudøvelse.

 

Massagen hjælper med at fjerne ophobede affaldsstoffer, smidiggøre fastlåste muskler, bortlede affaldsstoffer og med at forkorte restitutionstiden. Giv dig selv, din krop og din eventuelle skade en effektiv og samtidig behagelig behandling

 

Thai sport massage 30 min. Kr. 350,00

Thai sport massage 60 min. Kr. 500,00

 

 

Medicin Thai Massage

 

Medicin Thai Massage eller Traditionel Thai massage er en healende massageform (oliefri behandling), hvor vi kombinerer langsom, rytmisk massage udført med hænder, underarm, albue og fødder med gyngebevægelser.

 

Den er fokusering på kroppens energibaner, og rummer også elementer af akupressur (også kendt som trykpåvirkning). Massagen løsner op for blokeringer, og giver blødere led, bedre muskelbalance og øget energi.

 

Du må aftale individuelt med vores massør afhængigt af dit behov, så du kan få fokus på et eller flere bestemte områder, hvis du er særligt generet eller øm.

 

Medicin Thai Massage 30 min. Kr. 350,00

Medicin Thai Massage 60 min. Kr. 500,00

 

Graviditets-massage

 

Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten, f.eks. nakke, skuldre og ryg. Desuden skaber det lettelse ved væskeophobninger i kroppen

 

Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører, og den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.

 

Graviditets-massage 30 min. Kr. 300,00

Graviditets-massage 60 min. Kr. 450,00

 

Hoved-Nakke-skulder

 

Med denne kombinationen session af traditional thaimassage og hoved-skulder-nakkemassage,vil du opleve en fantastisk følelse af velvære og afslapning.

 

Denne massageform øger blodgennemstrømningen, hjælper til at fjerne affaldsstoffer og har en fantastisk afstressende virkning.

 

Hoved-Nakke-Skulder 30 min. Kr. 300,00

Hoved-Nakke-Skulder 60 min. Kr. 500,00

 

Fod Massage

 

Fodmassage eller reflexologi blev opfundet I Kina, hvor det er en udbredt viden, at der

​til hver del af menneskelegemet svarer et område på fodsålen.

Massage af dette område ​har en helbredende indflydelse på den tilsvarende kropsdel. Hos Goldfinger er der mange ​måder at slippe af med stress og styrke sit velbefindende.

 

Fod Massage 30 min. Kr. 300,00

Fod Massage 60 min. Kr. 450,00

 

Børne Massage - til børn 5-12 år

 

Blid massage til børn er en vidunderlig form nærhed og kontakt, helbred og velvære. Kærlig berøring er vigtig for børn,og via massage lærer de kære små afslapning og nydelse.

 

Oplev en dag med vorse specielle børnemassage. Det er en dejlig og sund måde af slappe af på, både for dig og dit barn.

 

Børne Massage 30 min. Kr. 300,00

Børne Massage 60 min. Kr. 450,00

 

Paradis aroma

 

Aromaterapi udføres med specielle teknikker, og sammensætningen af de æteriske olier for optimal nydelse kræver erfaring og ekspertise i faget. Vores dygtige thaipiger har fuld forståelse for og mange års erfaring i faget.

Aromaterapi er derfor også meget effektiv med hensyn til at afhjælpe problemer som let depression, nervøs anspændthed og træthed.

 

Paradis aroma 30 min. Kr. 400,00

Paradis aroma 60 min. Kr. 600,00

 

Par massage

 

Vores store dobbeltrum, med to brikse stående ved siden af hinanden, er specielt indrettet med henblik på par. Med god ventilation, blomsterdekorationer, små træer, essentielle olier og levende lys sørger vi for de helt rette omgivelser til en eksklusiv hyggestund for dig og den særlige person som du holder af.

 

Hver person kan frit vælge sin foretrukne massage el. behandling

 

Paradis aroma 30 min. Kr. 600,00

Paradis aroma 60 min. Kr. 900,00

 

Behandlinger

Copyright @ All Rights Reserved